Si v stiski? Ti je težko? Se soočaš s težavami, ki so enostavno prevelike zate? Ali pa si morda le želiš pogovora in podpore v vsakdanjem življenju?

Vabljen_a k brezplačnemu spletnemu psihološkemu svetovanju za mlade med 13. in 30. letom, ki ga izvajata psihologinji in specializantki psihoterapije pod supervizijo izkušene terapevtke.

Namen svetovanja je nudenje varnega prostora in podpore mladim za pogovor ob doživljanju stisk, vzpostavljanje odprtih, zaupnih odnosov ter razreševanje notranjih in zunanjih konfliktov s psihološkimi in terapevtskimi metodami. Psihološko svetovanje je namenjeno tako mladim, ki se soočajo s težavami, kot tudi mladim, ki si želijo le dodatne podpore ali možnosti za pogovor.

Prijave sprejemamo na e-mail naslov [email protected], lahko pa se prijaviš tudi tako, da izpolniš spodnji obrazec. Po prijavi ti bomo posredovali vse natančne podatke.

Brezplačno spletno psihološko svetovanje izvajata Eva in Urša. Več o njunih izkušnjah si lahko prebereš spodaj in v zavihku Kdo smo.

PRIJAVA NA BREZPLAČNO SPLETNO PSIHOLOŠKO SVETOVANJE

O izvajalkah

Eva Pauline (vodja projekta, mentorica prostovoljcev in izvajalka psihološkega svetovanja): Eva Pauline je magistrirana psihologinja in biopsihologinja, svoje znanje pa nadgrajuje s specialističnim študijem sistemske psihoterapije na Univerzi Sigmunda Freuda Dunaj – podružnica Ljubljana. V sklopu praktičnega usposabljanja in kot prostovoljka je vodila veliko psihoedukacijskih delavnic in fokusnih skupin na temo duševnega zdravja in čustvene inteligentnosti med mladostniki in starostniki ter aktivno raziskovala samomorilno ogroženost mladostnikov.

Urša Mele (asistentka izvajalka psihološkega svetovanja): Urša Mele je diplomirana biopsihologinja in študentka magistrskega programa uporabne psihologije, specializira pa se tudi iz bonding psihoterapije ter aktivno vodi psihoedukacijske delavnice.

Ksenija Širnik (supervizorka): Ksenija Širnik je magistra psihoterapevtske znanosti in sistemska družinska psihoterapevtka. Študij je končala na Univerzi Sigmunda Freuda na Dunaju, leta 2009 pa je začela izvajati psihoterapijo v zasebni praksi. Med leti 2018-19 je vodila terapevtsko skupino za svojce onkoloških bolnikov, na Univerzi Sigmunda Freuda Dunaj – podružnica Ljubljana pa deluje tudi kot supervizorka študentom specializantom. Več si lahko preberete na njeni spletni strani.

Več o Zavodu Škatlica si lahko preberete tukaj.

Projekt sofinancirata programa Evropske unije Evropska solidarnostna enota in Erasmus+ ter Mestna občina Ljubljana.

Evropska solidarnostna enota
"Verjamem, da se lahko razvijaš v smeri, ki si jo želiš. Jaz sem tu zato, da te s svojim znanjem in empatično osebnostjo podpiram na tej poti, ko se učiš novega znanja ter oživljaš tista pozabljena in speča."
- Eva