Smo mladinske trenerke in facilitatorke. Izkušnje imamo z načrtovanjem, implementacijo in evalvacijo raznovrstnih projektov ter njihovo prijavo, rade izvajamo delavnice z mladimi na družbeno angažirane teme in podpiramo ideje in projekte pri njihovi izvedbi.

Trenutno na projektu (Za)upam si! sodelujemo s izšolanimi psihologinjami in študentkami biopsihologije, psihologije, bonding psihoterapije in sistemske psihoterapije.

 

SARA MARIJA ŠIRNIK

“Sem diplomirana mediatorka kultur in jezikov, študentka magistrskega programa Management trajnostnega razvoja. V preteklosti sem več let delovala kot mladinska delavka v okviru Zavoda Bob, Zavoda APIS, Socialne akademije in drugih. Imam večletne izkušnje z upravljanjem projektov in Erasmus+ aktivnosti. Sem direktorica Zavoda Škatlica, ki sem ga ustanovila skupaj s so-skupino mladih. Trenutno delujem kot projektna delavka za mladinsko delo na Mladinskem svetu Slovenije.”

 

sara1
Eva

EVA PAULINE

“Sem magistrica psihologije in biopsihologije. Vzporedno opravljam tudi specializacijo iz sistemske psihoterapije. Izkušnje pri delu z mladimi sem pridobila tekom izvajanja psihoedukaicjskih delavnic na področju duševnega zdravja, težav v duševnem zdravju in čustvene inteligentnosti za mladostnike v okviru projektov A (se) štekaš?!? in Za zdravje mladih. Praktično usposabljanje sem opravljala v Kriznem centru za otroke in mladostnike v Kopru. V letu 2020 sem sodelovala na projektu Mentalno zdravje mladih, v katerem sem odkrila ljubezen do implementiranja pomoči tudi preko socialnih omrežij. Trenutno izvajam brezplačno spletno psihološko svetovanje za mlade v okviru Zavoda Škatlica.”

KLAVDIJA JEREB

“Sem diplomirana biopsihologinja in trenutno zaključujem magistrski študijski program Uporabne psihologije. Sodelovala sem pri projektu A (se) štekaš?!?, kjer sem izvajala delavnice o duševnem zdravju na osnovnih in srednjih šolah. Z mladostniki sem trenutno v neprestanem kontaktu tudi zaradi izvajanja študijske prakse na eni izmed slovenskih osnovnih šol. Največ znanja imam na področju anksioznosti, paničnih napadov, depresije ter samomorilnega vedenja. V prihodnosti si želim še več stika z mladostniki in otroki.”

Klavdija
Urša

URŠA MELE

“Sem diplomirana biopsihologinja, študentka magistrskega študijskega programa uporabne psihologije in specializantka bonding psihoterapije. Dragocene izkušnje dela z mladimi na področju preventive, psihoedukacije, krepitve čustvene inteligentnosti in varovanja duševnega zdravja sem pridobila predvsem preko prostovoljnega dela in praktičnega usposabljanja na Logoutu in Isa institutu. V zadnjem letu sem sodelovala pri projektu A (se) štekaš?!?, kjer je bilo v ospredju ozaveščanje o pomenu duševnega zdravja, informiranje o težavah v duševnem zdravju in preprečevanju samomorilnega vedenja. Pomembni področji na katerih želim med drugim delovati sta preventiva in ozaveščanje mladih o duševnem zdravju, kar je tudi razlog zakaj sem se pridružila ekipi projekta (Za)upam si!.”

KAJA MIGLIČ PIRKMAIER

“Sem študentka dodiplomskega študijskega programa biopsihologije.
Veseli me delo z ljudmi in zelo pomembno se mi zdi tudi praktično znanje, zato prostovoljno sodelujem pri projektu Kako si?, v inštitutu Lunina vila, Zavodu Modri december in Društvu študentov biopsihologije. Čeprav sem šele na začetku svoje študijske poti in bo trajala še nekaj časa, si želim, da bi svoje znanje nekoč lahko razširila tistim, ki ga potrebujejo in jim lahko pomagala. V prostem času se ukvarjam z glasbo in športom, seveda pa imam rada tudi nove izzve – kot je tale projekt!”

Kaja
Andreja

 

GAŠPER BEZJAK

Moje ime je Gašper Bezjak, star sem 21 let in moja življenjska strast je tenis. Vpisan sem v magistrski program uporabne psihologije. Skozi celotno življenje me spremlja ljubezen do športa, še posebej tenisa, s katerim se ukvarjam tako tekmovalno kot v vlogi trenerja. Na tem področju sem do zdaj imel tudi največ izkušenj z delom z mladimi. Sem ambiciozen, samoiniciativen in vedno odprt za nove izzive ter pripravljen prispevati k dobrobiti ljudi, zaradi česar sem se tudi pridružil skupini (Za)upam si!.”

 

ANDREJA OLOVEC

“Sem diplomirana biopsihologinja in študentka magistrskega študijskega programa biopsihologije. Sodelovala sem pri dveh projektih ŠIPK, ki sta obravnavala duševno zdravje mladih in z organizacijo Lunina vila, pri projektu Ljubezen zmore drugače, ki je obravnaval zlorabe otrok in mladostnikov. Delovala in vodila sem Društvo študentov biopsihologije, v sklopu katerega sem pripravljala in izvajala delavnice za otroke in mladostnike ter pripravljala in vodila javne dogodke s psihološkimi temami.”

277705235_3143968085855188_3984806189811103564_n