Prijava na svetovanje

Si v stiski? Ti je težko? Se soočaš s težavami, ki so enostavno prevelike zate? Ali pa si morda le želiš pogovora in podpore v vsakdanjem življenju?

Vabljen_a k brezplačnemu spletnemu psihološkemu svetovanju za mlade med 13. in 30. letom, ki ga izvajajo psihologinje in specializantke psihoterapije pod supervizijo izkušene terapevtke.

Namen svetovanja je nudenje varnega prostora in podpore mladim za pogovor ob doživljanju stisk, vzpostavljanje odprtih, zaupnih odnosov ter razreševanje notranjih in zunanjih konfliktov s psihološkimi in terapevtskimi metodami. Psihološko svetovanje je namenjeno tako mladim, ki se soočajo s težavami, kot tudi mladim, ki si želijo le dodatne podpore ali možnosti za pogovor.

Brezplačno spletno psihološko svetovanje

Prijave sprejemamo na e-mail naslov [email protected], lahko pa se prijaviš tudi tako, da izpolniš spodnji obrazec. Po prijavi ti bomo posredovali vse natančne podatke.

Brezplačno spletno psihološko svetovanje izvajata Eva in Urša. Več o njunih izkušnjah si lahko prebereš spodaj in v zavihku Kdo smo.

Podpri projekt