Cenik

Individualno učenje dela s konji

25 €

Učna ura traja 45-60 min. Učne ure vključujejo različne elemente hlevskega dela, nege konja, dela na tleh, dela na lonži (dolgi vrvi), kasneje pa tudi samostojnega in terenskega jahanja.

Učenci se poleg tega učijo razumevanja obnašanja konja in dela z lastnim telesom.

Člani konjeniške družine imajo 20% popust na individualne učne ure.

Mesečni paket jahanja

90 €/mesec

Paket vključuje individualne učne ure 1x/teden v rednem terminu (v primeru slabega vremena se termin premakne). V primeru odpovedi v 3 dneh ali manj pred terminom se smatra, da je bil termin koriščen.

Cena paketa za člane konjeniške družine je 70 €/mesec.

Polovični najem konja

150 €/mesec

Polovični najem vključuje možnost samostojnega dela z določenim konjem 2-3x na teden, na začetku pa še 10 učnih ur dela s konjem in nato 1 učna ura dela s konjem na teden.

Praznovanje rojstnega dne

150 €

Program vključuje spoznavanje in nego konj, sprehod s konji in jahanje (za otroke, starejše od 6 let), prostor za praznovanje, varstvo otrok in prigrizke.

Dodatna ponudba: torta (čokoladna ali sadna), peka pic in priprava sadnih sokov skupaj z otroci. (50 €)

Praznovanje traja 2-3 ure (3-4 ure, če je vključena dodatna ponudba prehrane) in je primerno za skupine do 10 otrok.

Namestitev in oskrba konja

200 €/mesec

Konji imajo na voljo namestitev v čredi v odprtem hlevu s stalnim dostopom do vode, sena, zavetja in sence, pokritega odprtega hleva in solnega kamna. V okolici je veliko možnosti za terensko jahanje. Po dogovoru je možna organizacija dodatnih storitev (dnevno hranjenje vitaminskih dodatkov, korekcija zob, spodrezovanje kopit, ipd).

Pridruži se konjeniški družini Pri stari žagi

Podpri projekt