Druženje s konji za otroke in mlade – 19. maj

19. 5. 2023 ob 16:00 - 18:00
Loading dogodki
  • This dogodek has passed.
V okviru Konjeniškega in mladinskega centra Škatlica organiziramo raznolike brezplačne tedenske aktivnosti s konji za mlade na posestvu Pri stari žagi v vasi Senik pri Tomažu.
V maju te ponovno vabimo na druženje s konji, kjer bomo:
🎠 spoznali prostor in konje, ki živijo na posestvu,
🎠 se učili pravilnega ravnanja s konji v pripravah na bodoče gozdne sprehode z njimi,
🎠 se družili z drugimi otroci in mladimi, ki obožujejo konje. (In mogoče bodo piškoti. Ampak tega ne obljubimo, ker jih včasih ponesreči že prej pojemo.)
Dogodek je namenjen otrokom od 6. leta dalje ter mladim do 30. leta. Starši ste vabljeni, da otroke pustite pri nas in jih pridete iskati po koncu dogodka (predvidoma ob 18. uri).
⭐ KAKO SE PRIJAVIM? ⭐
Prijaviš se z e-mailom na [email protected] ali tako, da na FB dogodku označiš, da prideš, nato pa ti bomo poslali več informacij.
⭐ ŽELIM SODELOVATI, AMPAK NIMAM MOŽNOSTI PREVOZA. ⭐
Če bo zanimanja dovolj, bomo organizirali prevoz na dan odprtih vrat iz bližnjih vasi. Če želiš sodelovati, pa ne veš, kako priti do nas, nam javi in bomo skupaj poiskali rešitev.
⭐ ŽELIM SODELOVATI, PA NE VEM, ČE SI UPAM. ⭐
Nekateri smo bolj družabni, nekateri manj, nekatere pa nas je rahlo groza spoznavati nove ljudi, čeprav si tega želimo. V tem primeru te vabimo, da nas kontaktiraš in se pred dogodkom zmenimo za osebni obisk posestva (mi temu rečemo ‘anti-anxiety kavica’), da se boš na dogodku počutil_a bolj domače.
⭐ ŽELIM SODELOVATI, AMPAK TA DAN NIMAM ČASA. ⭐
Nič hudega! Druženja s konji bodo potekala skoraj vsak petek – sporoči nam (na FB ali e-mail [email protected]), da te aktivnosti zanimajo, pa te bomo obvestili o bodočih datumih.
⚠️ V primeru dežja bo dogodek prestavljen na junij.
🇪🇺 Aktivnosti sofinancira Evropska solidarnostna enota Evropske unije.

Podrobnosti

Datum:
19. 5. 2023
Ura:
16:00 - 18:00

Organizator

Zavod Škatlica
E-naslov:
info@skatlica.si

Lokacija

Konjeniški in mladinski center Škatlica
Senik 1
2258 Sveti Tomaž, Slovenija
+ Google zemljevid