Poletni tabori v škatlici 2024

Juhu, imamo datume poletnih aktivnosti v Škatlici!

Otroke in mlade vabimo na raznolike poletne tabore, ki bodo potekali poleti na našem posestvu v vasi Senik pri Svetem Tomažu:

⭐️Konjeniški poletni tabor – s spanjem in brez s spanja⭐️
Na taboru bodo otroci preživljali čas v naravi, skozi igro in skupinske aktivnosti spoznavali konje in se učili samostojnosti, medsebojnega spoštovanja in odgovornosti do drug drugega in živali. Skupaj bomo pripravljali obroke, se podili po gozdu in s pomočjo konjev raziskovali moč črede in svojo vlogo v skupini.

Tabor je primeren tako za začetnike kot otroke in mlade, ki že imajo izkušnje s konji. Namenjen je otrokom od 6. leta dalje. Vključuje vse obroke, pripravljene z zdravo in lokalno hrano in program od ponedeljka dopoldne do petka popoldne, tabori s spanjem pa tudi 4 nočitve v skupinski hiški.

TERMINI TABOROV S SPANJEM:
🦄 19. – 23. avgust
🦄 29. julij – 2. avgust

Cena tabora s spanjem: 350€ (*50€ popust za naše redne člane in 50€ popust na drugega otroka)

TERMINI TABOROV BREZ SPANJA:
🦄 15. – 19. julij
🦄 12. – 16. avgust

Cena tabora brez spanja: 200€ (*30€ popust za naše redne člane in 20€ popust na drugega otroka)


⭐️Fotografski poletni tabor s spanjem⭐️
Otrokom ponudite edinstveno poletno doživetje na našem fotografskem taboru, kjer bodo odkrivali svet skozi objektiv. V času, ko so mladi sicer obkroženi z digitalno tehnologijo, naš tabor ponuja priložnost, da se naučijo praktične uporabe svojih naprav – od mobilnih telefonov do profesionalnih fotoaparatov. 🌿🐎 Učili se bomo osnov fotografije, montaže, us ter skozi objektiv raziskovali čarobnost narave in konjev, obenem pa odkrivali skrite kotičke Prlekije. 📸💫

Tabor je primeren za otroke od 8. leta dalje, predhodno znanje ni potrebno. Cena vključuje vse obroke, pripravljene z zdravo in lokalno hrano, 4 nočitve v skupinski hiški, ter program od ponedeljka dopoldne do petka popoldne, ki ga vodijo animatorji in strokovnjaki na področju vizualne produkcije.

TERMIN TABORA:
📸 1. – 5. julij

Cena tabora s spanjem: 350€ (*50€ popust za naše redne člane in 50€ popust na drugega otroka)

150 150 Sara Razbojnica