Osnove masaže konj – delavnica s Katjo Porento

8. 7. 2023 ob 10:00 - 13:0025.00€
Loading dogodki
  • This dogodek has passed.

V praktični delavnici se bomo naučili nekaj osnovnih tehnik masaže konj, ki jih lahko uporabljamo pri manjših težavah ali preventivno za preprečevanje težav z gibalnim aparatom, ter kako prepoznavati zakrčenost mehkih tkiv pri konjih. V teoretičnem uvodu bomo spoznali, kako in zakaj manualna terapija deluje, kakšne vrste tehnik poznamo in kako prepoznamo nekatera tipična področja zakrčenosti pri konjih. Nato se bomo izvajanja nekaterih tehnik lotili še v praksi, pri tem pa se bomo osredotočali tudi na prepozavanje pravilnega mišičnega razvoja pri konjih.

Delavnico bo vodila Katja Porenta, EEBW manualna terapevtka za konje.

INFO IN PRIJAVE
To je tretja v seriji delavnic z navdihujočimi slovenskimi konjarji, ki jih letos organiziramo v Konjeniškem in mladinskem centru Škatlica. Cena udeležbe je 25 EUR, za mlade do 30. leta je delavnica brezplačna. Delavnica je namenjena odraslim in starejšim mladim in ni primerna za mlajše otroke (priporočamo starost udeležencev nad 12 let).

Prijave sprejemamo na naslovu [email protected] ali z nakupom kart (spodaj) do 2. julija.

Udeležbo mladih na delavnici sofinancira Evropska solidarnostna enota Evropske unije.

Podrobnosti

Datum:
8. 7. 2023
Ura:
10:00 - 13:00
Cena:
25.00€

Lokacija

Konjeniški in mladinski center Škatlica
Senik 1
2258 Sveti Tomaž, Slovenija
+ Google zemljevid

Organizator

Zavod Škatlica
E-naslov:
info@skatlica.si

Nakup vstopnic

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Nakup vstopnic are no longer available