Vilinski konji – KonjeSrčna delavnica

10. 6. 2023 ob 10:00 - 13:00Zastonj
Loading dogodki
  • This dogodek has passed.

Kdo so vilinski konji, kje se skrivajo samorogi, kaj počnejo krilati pegasi, lahko spoznamo kentavra, kaj pa konji z ribjim repom, jelenovimi rogovi? Je ni živali, ki bi imela toliko mitoloških upodobitev, kot jih ima konj in vse to so le skrite moči, ki jih nekateri konji še vedno nosijo v sebi. Kako spoznamo skrivnostne moči konj, s katerimi se družimo in kakšen bi bil naš čudežni konj, bomo odkrivali preko ustvarjalnosti in poglobljenega stika s konji.

Delavnica, kjer se učimo naravnih in čutnih prvin konjarstva, plešemo s konji, se od njih učimo zavestne motorike, osredotočenosti, odgovornosti, sočutja, prisotnosti, z njimi prebujamo ustvarjalnost in kreativno mišljenje ter se preizkušamo v mnogih zanimivih aktivnostih.

Delavnico bo vodila Neja Meta Rojc, ustanoviteljica in vodja Centra Kiron in društva Terra Anima ter raziskovalka svetih in obrednih oblik umetnosti.

INFO IN PRIJAVE
To je druga v seriji delavnic s slovenskimi konjarji, ki jih letos organiziramo v Konjeniškem in mladinskem centru Škatlica. Za otroke in mlade je delavnica brezplačna.

Prijave sprejemamo na naslovu [email protected] ali z registracijo (spodaj) do 7. junija.

** SAVE THE DATE **
Nalednja delavnica bo potekala 8. julija in bo namenjena starejšim mladim in odraslim, vodila pa jo bo Katja Porenta.

Aktivnost sofinancira Evropska solidarnostna enota Evropske unije.

 

Podrobnosti

Datum:
10. 6. 2023
Ura:
10:00 - 13:00
Cena:
Zastonj

Lokacija

Konjeniški in mladinski center Škatlica
Senik 1
2258 Sveti Tomaž, Slovenija
+ Google zemljevid

Organizator

Zavod Škatlica
E-naslov:
info@skatlica.si