Brezplačno psihološko svetovanje za mlade

Si v stiski? Ti je težko? Se soočaš s težavami, ki so enostavno prevelike zate? Ali pa si morda le želiš pogovora in podpore v vsakdanjem življenju?

Vabljen/-a k brezplačnem psihološkem svetovanju za mlade med 13. in 30. letom, ki ga vodijo psihologinje in študentke psihoterapije pod supervizijo izkušene terapevtke.

Zaradi trenutne situacije s COVID-19 se svetovanje do nadaljnjega izvaja individualno ter preko spleta.

Namen svetovanja je nudenje varnega prostora in podpore mladim za pogovor ob stiski, vzpostavljanje odprtih, zaupnih odnosov ter razreševanje notranjih in zunanjih konfliktov s terapevtskimi pristopi. Svetovanje je namenjeno tako mladim, ki se soočajo s težavami, kot tudi mladim, ki si le želijo dodatne podpore ali možnosti za pogovor.

Prijave sprejemamo na e-mail naslov [email protected], lahko pa se prijaviš tudi tako, da izpolniš spodnji obrazec. Po prijavi ti bomo posredovali vse natančne podatke.

O izvajalkah

Eva Puc (izvajalka): Eva Puc je diplomirana biopsihologinja, svoje znanje pa nadgrajuje z magistrskim študijem sistemske psihoterapije na Fakulteti za psihoterapevtsko znanost Univerze Sigmunda Freuda v Ljubljani ter z magistrskim študijem uporabne psihologije in biopsihologije. V sklopu praktičnega usposabljanja in kot prostovoljka je vodila veliko psihoedukacijskih delavnic in fokusnih skupin na temo duševnega zdravja in čustvene inteligentnosti med mladostniki ter aktivno raziskovala samomorilno ogroženost mladostnikov.

Urša Mele (asistentka): Urša Mele je diplomirana biopsihologinja in študentka magistrskega programa uporabne psihologije, izobražuje pa se tudi iz Bonding psihoterapije ter aktivno sovodi psihoedukacijske delavnice.

Ksenija Širnik (supervizorka): Ksenija Širnik je magistra psihoterapevtske znanosti in sistemska družinska psihoterapevtka. Študij je končala na Univerzi Sigmunda Freuda na Dunaju, leta 2009 pa je začela izvajati psihoterapijo v zasebni praksi. Med leti 2018-19 je vodila terapevtsko skupino za svojce onkoloških bolnikov, na Fakulteti za psihoterapevtsko znanost Univerze Sigmunda Freuda v Ljubljani pa deluje tudi kot supervizorka študentom specializantom. Več si lahko preberete na njeni spletni strani.

Več o Zavodu Škatlica si lahko preberete tukaj, o naših drugih projektih pa tukaj.

Projekt sofinancira program Evropske unije Evropska solidarnostna enota. Več o programu si lahko preberete tukaj.

Evropska solidarnostna enota